CDA Uden< Naar CDA.nl

Lijstttrekkers CDA Uden en Veghel ontmoetten elkaar.


De lijsttrekkers van Uden Mirjam van den Brand-van den Boom en John Timmers ontmoetten afgelopen zondagochtend 28 feb de lijsttrekkers van CDA Veghel Annemieke vd Ven en Bertus van Berkel op de natuurlijke grens Uden/Veghel

Het thema “Samen maken we het verschil” zoals verwoord in de  Udense CDA campagne , wordt kracht bijgezet. Een van de speerpunten in beide programma’s  voor de komende vier jaar is de regionale samenwerking verder versterken.

Ook de maatschappelijke betrokkenheid verbindt deze afdelingen .Bewuste en weloverwogen keuzes, met een daadkrachtig bestuur, dat verder kijkt dan vandaag, Duurzaamheid en leefbaarheid spelen hierin een grote rol.
 
“Veghel en Uden hebben gezamenlijke belangen, en dus is het raadzaam om samen op te trekken, want natuurlijk werkt het CDA aan Uden en is het CDA bewust, bruisend, betrokken vanzelfsprekend voor heel Veghel”, aldus de lijsttrekkers.  


Bekijk hier alle foto's


 
Bouwen aan de toekomst, daar staat het CDA voor. Voor het gehele programma kunt u terecht op www.cdauden.nl en www.cdaveghel.nl  


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top