CDA Uden< Naar CDA.nl

Gerd Leers naar Politiek café op maandag 7 februari Politiek café op maandag 7 februari met in de hoofdrol minister Gerd Leers.
 
Op 19 oktober jl. lukte het op de valreep voor Gerd Leers niet om naar Uden te komen omdat hij op dat moment tot minister benoemd werd en zijn regeringsverplichtingen na moest komen.
Jammer voor toen, maar het CDA Uden is er trots op dat ze alsnog de minister van Immigratie en Asiel mag verwelkomen.

Minister Gerd Leers zal op een voor iedereen toegankelijke avond op maandag 7 februari om 20.00 uur bij de IBN te Uden uiteraard ingaan op de landelijke politiek maar ook op de positie van gemeenten in deze roerige tijden en over landelijke ontwikkelingen die van invloed gaan zijn op de lokale politiek.
Tevens hopen we op deze avond de lijsttrekker van CDA Brabant, Dhr. Ruud van Heugten te mogen ontvangen samen met de lokale kandidaten.

Gerd Leers is voor velen geen onbekende.
Hij was van 4 september 1990 tot 1 februari 2002 lid van de Tweede Kamer-fractie van het CDA en van 1 februari 2002 tot 14 januari 2010 burgemeester van Maastricht. Daarnaast was hij directeur van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij.
Eind 2004 werd Leers in een enquête onder de burgers van verschillende steden verkozen tot beste burgemeester van Nederland.
In het nieuwe kabinet is hij benoemd tot minister van Immigratie en Asiel

 Het CDA Uden nodigt u van harte uit om op maandag 7 februari in gesprek te komen met Gerd Leers.
U kunt zich hier van te voren aanmelden  waardoor u verzekerd bent van een plaats. U kunt dan ook al van te voren uw vragen stellen waardoor u zeker weet dat deze gesteld worden.

Datum: 7 februari
Aanvang: 20.00 uur.
Locatie: IBN, Hockeyweg 5, 5405 NC Uden
Klik hier voor routebeschrijving >>

Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top