CDA Uden< Naar CDA.nl

Afscheid oud-wethouder John Timmers


Tijdens de raadsvergadering van 1 sept is er afscheid genomen van inmiddels ex-wethouder John Timmers. Er waren waarderende woorden van verschillende sprekers.

‘Het is een hard vak’

Het college en de gemeenteraad namen donderdagavond afscheid van oud-wethouder John Timmers. John verliet 7 juli het college. “De tragiek van de politiek”, noemde burgemeester Henk Hellegers het.

Hij noemde Timmers dapper en moedig en vond het jammer dat het zo gegaan is. “Het heeft je gesierd dat jij je nek uit durfde te steken, wetende dat je er niet altijd vrienden mee zou maken.” Hellegers noemde een lange lijst van verdiensten van Timmers. “Maar van allerlei akkers moest de oogst nog komen.” CDA Fractievoorzitter Dirk Verwijst: Jij vroeg hier niet om. Het is een zwarte bladzijde in het boek van politiek, maar dat boek is nog niet uit”, refereerde hij aan de ambitie van Timmers om weer terug te komen in de Udense raadszaal.
John Timmers zelf zei niet boos of verbitterd te zijn, maar wel teleurgesteld. “Het is een hard vak. Ik ben weer een gewone burger en dat voelt raar. Het was veel te kort”, concludeerde hij en wenste de nieuwe wethouder Thijs Vonk veel succes.

Bron: kliknieuws.nl

Afscheidswoord_van_JohnTimmers.pdf

Afscheidswoord voor John door Burgemeester Henk Hellegers.pdf

Afscheidswoord voor Jonh door fractievoorzitter Dirk Verwijst.pdf


 


< BR>


< BR>


 Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top