CDA Uden< Naar CDA.nl

Beeldkwaliteitsplan Evenementenaccomodatie


Op de agenda van de raadsvergadering van 29 september jl stond het onderwerp ’beeldkwaliteitsplan evenementenaccomodatie’.

Lees hier het beeldkwaliteitsplan met bijlagen >>
 
In het voorjaar van 2011 heeft het CDA ingestemd met de evenementenaccomodatie. CDA is altijd constructief kritisch geweest op het plan, met name op het gebied van de subsidie op het volksculturele programma en op de mogelijke consequenties op de parkeerdruk in het centrum van Uden. Ons standpunt mbt evenementenhal>>
 
De subsidie op het volksculturele programma kwam in het voorliggende stuk niet aan de orde. Het parkeren wel, met name vanuit de ingediende zienswijzen op het plan. Voldoende reden voor het CDA om wederom constructief kritisch te zijn op dit vlak.
Gedurende de behandeling van dit punt bleek ook dat andere partijen zorgen hadden op het gebied van het parkeren. Even leek het er op dat er geen meerderheid zou komen.
Reden voor wethouder Delhez om toe te zeggen dat hij het vermeende parkeerprobleem aan zal pakken. Nog voor het einde van 2011 zal er een uitwerking komen op het gebied van parkeren.
 
CDA staat voor constructieve oppositie en consequent beleid en om die reden is ingestemd met het voorstel.

 

Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top