CDA Uden< Naar CDA.nl

Jack de Vries in Uden


Hoe breng je de goede boodschap van het CDA aan de man? Wat heeft het strategisch beraad van die fractie voor ogen, wat zijn de uitdagingen en wat worden de hervormingen? Jack de Vries sprak daarover maandagavond 2 april op uitnodiging van CDA Uden.

  

Er kwamen goede herinneringen op bij oud-staatssecretaris van Defensie De Vries toen hij bij Uden op de borden Vliegbasis Volkel zag staan. “Dat waren mooie tijden”, zei hij tegen zijn publiek in de Ideeënfabriek. “We moeten de mensen wat te kiezen geven, laat ze meedoen.”
 De Vries stelde dat het CDA wel degelijk bestaansrecht heeft. Aan de hand van het thema Kiezen en Verbinden legde hij uit wat volgens het strategisch beraad, waarvan hij deel uit maakt, de beste manier is om kiezers over te halen om weer op het CDA te stemmen. Een inspirerend en motiverend betoog was de algemene indruk. Klik hier voor de foto’s >>

Lees hier meer over Kiezen en verbinden en strategisch beraad
 

Jack de Vries was van 2007 tot 2010 staatssecretaris van Defensie in het kabinet Balkenende IV. Eerder was hij voorlichter van de CDA-fractie, persoonlijk politiek adviseur van CDA-leider en premier Jan Peter Balkenende en campagneleider voor het CDA. De Vries geldt als de architect van het goede resultaat van het CDA bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006.
Sinds augustus 2011 is Jack werkzaam bij communicatieadviesbureau Hill & Knowlton. Naast managementtaken heeft hij de leiding over het onderdeel public affairs van het bedrijf.

Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top