CDA Uden< Naar CDA.nl

Fractie dag 23 juni 2012

 
De jaarlijke fractiedag was deze keer op 23 juni. De fractie werd ontvangen bij Ellen waar, na een uitgebreide lunch verzorgd door Ellen en Mirjam, een brainstormsessie werd gehouden over de huidige politieke situatie en hoe we richting verkiezingen verder gaan. Een waardevolle sessie met genoeg aanknopingspunten voor de toekomst.

Na deze sessie schoven de partners aan en na koffie met gebak ging het gehele gezelschap op weg naar Slabroek waar onder deskundige leiding van Thijs van Gaal een uitgebreide rondleiding werd gegeven door dit prachtige natuurgebied.
Thijs kon zeer boeiend vertellen over de bomen, struiken, mieren en alles wat zich daar bevindt. Het mooiste verhaal was toch wel het ontstaan van de naam wilgenroosje. Ter illustratie zie onderstaand filmpje.

Na deze leerzame wandeling werd er bij Ellen afgesloten met een BBQ die mede dankzij John, Mirjam en Ellen zeer geslaagd was.
Een gezellige maar vooral leerzame dag die afgsloten werd met : Wandel eens van het geƫigende pad en doe nieuwe ontdekkingen.
Voor fotoverslag klik hier

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top