CDA Uden< Naar CDA.nl

CDA bus stopt in Uden


Een spannend moment was het, maandagmiddag 27 aug. op de Markt in Uden, toen de CDA-bus met het hoofd van Sybrand van Haersma Buma de bocht bij het Raadhuis omdraaide en het bekende gezicht van CDA-voorzitter Ruth Peetoom lachend in de deuropening verscheen. Maar de ministers die zouden komen, waren al eerder uitgestapt.


De busreis was eigenlijk geen verkiezingstocht, zo vertelde Ruth Peetoom, maar stond oorspronkelijk gepland als werkbezoek aan Brabant. Door de val van het kabinet werd het uiteindelijk wel een campagne-dag en de Udense afdeling van het CDA had er alles aan gedaan om flink uit te pakken. Met ijs, ranja, appels en een heuse flashmob. Uit het niets verschenen al dansend een heleboel meiden van Dance Action uit Odiliapeel. Ruth Peetoom was niet flauw en danste lekker mee net als de nummer 12 van de CDA-lijst Madeleine van Toorenburg en nummer 14 Erik Ronnes. Kees Caspers zorgde voor de perfectie mix van geluid en zang. ( www.keeslive.nl )


 
Klik hier voor het fotoverslag>>

Ruth Peetoom verraste Wim Donkers met een zilveren CDA-speld voor 40 jaar bewezen diensten voor het CDA.Tekst: kliknieuws.nl    Foto’s CDA Uden
Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top