CDA Uden< Naar CDA.nl

Eindelijk Rotonde Odiliapeel

 
Donderdag 13 september is bekend geworden dat de lang gekoesterde rotonde in Odiliapeel (aansluiting Oudedijk - Nieuwedijk) gerealiseerd gaat worden in de periode 2013 - 2017. 
Bekijk aankondiging>> 

Vanuit de provincie is de toekomstig  aanleg van de rotonde vandaag bevestigd. CDA Uden is zeer content met  dit feit. Vanuit meerdere kanten heeft het CDA  jarenlang inzet getoond om deze  rotonde gerealiseerd te krijgen. ’Vooral ’s ochtends en ’s avonds sta je  regelmatig lang te wachten voordat je de N264 richting Uden op kunt  rijden’ aldus Franko van Lankvelt, raadslid voor CDA Uden en inwoner van  Odiliapeel,’daarom ook kiezen veel automobilisten de parallelweg  richting Uden en ik ga er vanuit dat dat in de toekomst voorgoed  verleden tijd is.’ Dit komt de verkeersveiligheid zeer ten goede.

Ook de dorpsraad is zeer content. Leo Rooijmans: ’zeer recent is, door weer een  ongeluk, opnieuw gebleken dat de kruising onveilig is en dat die rotonde hard nodig is.’

hier kunt u naar de openbare informatie alwaar u op pagina 4 in de informatietabel kunt zien dat de N264 (wegvak A50-N277)  is opgenomen. Ambtelijk is bevestigd dat het de rotonde op de Oudedijk-Nieuwedijk betreft.


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top