CDA Uden< Naar CDA.nl

Het JSF debat, hét geluid van de regio… decibellen en/of euro’s?


Met als speciale gast Raymond Knops.
Lid van de vaste kamer commissie Defensie.
 

 https://www.cda.nl/knops/ 

De vliegbasis is onderdeel van onze Udense samenleving en raakt ons op vele manieren. Economisch, werkgelegenheid en leefbaarheid. Maar het geluid raakt ons allemaal en zoveel geluid zeker! Anderzijds is de vliegbasis voor het Udense een belangrijke economische pijler. Zowel als (in)directe aanjager van werkgelegenheid voor de regio maar ook door het mogelijk maken van prachtige evenementen als Volkel in de Wolken en de Luchtmachtdagen. Evenementen die zorgen voor een grote aantrekkingskracht naar onze Udense regio.

Op maandag 25 november organiseert het CDA Uden voor u een openbare informatieavond over de vervanging van het F-16 gevechtsvliegtuig door de JSF (F35). Het thema van deze avond is “Het JSF debat, hét geluid van de regio…”: . Speciale gast voor deze avond is de heer Raymond Knops. De heer Knops is namens het landelijk CDA lid van de vaste kamer commissie defensie. Voor deze avond is de heer Knops  aanwezig om met u de geluiden vanuit Den Haag te delen en gaat hij graag met u in gesprek over de achtergronden van de keuze van de JSF. De onzekerheden met betrekking tot geluidsproductie zijn daarbij zeker onderwerp van gesprek..

De avond vindt plaats in zaal Stevens, Rudigerstraat 13 te Volkel
Aanvang 19.30 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur
.

In verband met de beschikbare capaciteit van de ruimte is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot zaterdag 23 november via info@CDAUden.nl  Vermeld bij uw aanmelding het aantal personen.

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top