CDA Uden< Naar CDA.nl

Vrijwilligers: Bedankt !


10 augustus 
 
De CDA Uden fractie bedankte deze week de honderden vrijwilligers, die er met hun inspanningen mede voor hebben gezorgd dat de Kindervakantieweek in Uden Volkel en Odiliapeel weer een groot succes zijn geworden. Alle vrijwilligers werden persoonlijk bedankt met een kleine attentie. 

"Zonder het enthousiasme en de overtuiging waarmee alle vrijwilligers zich de afgelopen maanden hebben ingezet, was de kindervakantie nooit zo’n succes geworden! Het lijkt zo vanzelfsprekend maar vaak zien we niet de enorme inspanningen en de tijd die er door vele vrijwilligers geleverd wordt om de kindervakantieweken in Uden, Volkel en Odiliapeel tot een succes te maken.

In een tijd waarin we helaas te vaak zien dat mensen aan de kant blijven staan of de gemeenschap de rug toekeren of vinden dat de overheid het maar moet regelen is het goed dat we het belang van vrijwilligers benadrukken. Het CDA kiest voor een actieve samenleving waarin iedereen meedoet. Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving.

Goed was te zien dat er ook veel jeugdige vrijwilligers aanwezig waren, sommige via een maatschappelijke stage maar ook velen op eigen initiatief.

De CDA Fractie was dinsdagavond 6 aug. aanwezig in Odiliapeel

Klik hier voor meer foto’s

Woensdagavond 7 aug. in Volkel

 < A class=normal href="https://www.cdauden.nl/photos.asp?ftmod=photo_000000021" target=_top>Klik hier voor meer foto’s

en zaterdagavond 10 aug. in Uden
 
Klik hier voor meer foto’s


Woordje tot de vrijwilligers:
Als vrijwilliger leg je contact en leer je hoe mooi het is om iets te betekenen voor een ander. Vrijwilligerswerk is niet meer vanzelfsprekend. De CDA fractie vindt het heel waardevol.  Daarom willen we jullie vandaag bedanken voor al het goede werk dat jullie als vrijwilligers doen en alle energie die jullie steken in de kindervakantieweek om de kinderen van Uden, Volkel en Odiliapeel een onvergetelijke week  te bezorgen. Namens de hele fractie enorm bedankt voor alle energie, enthousiasme en inzet!" . 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top