CDA Uden< Naar CDA.nl

Opening CDA Huis en programma
02-09-2014

CDA Uden presenteert programma en nodigt u uit voor een bezoek aan het CDA Huis!

 Het CDA Uden presenteert met gepaste trots haar programma en daarmee richting voor Uden. Met haar sterk lokaal gebonden kandidaten zet het CDA Uden een breed en lokaal team in om de belangen van de burgers in Uden, Volkel en Odiliapeel te dienen.  Samen met het programma geven zij de richting aan die het CDA de komende jaren wil geven aan Uden.

Een Uden dat Vertrouwd en Dichtbij de burger staat.

Een Uden van jou en mij! 

Verkiezingsprogramma CDA-Uden 2014.pdf

Daarom is er altijd ruimte om uw gedachten toe te voegen aan de koers van het CDA voor Uden. Het CDA Uden opent daarvoor speciaal voor u de deuren van het Udense CDA Huis.

Op 15 februari bent u vanaf 11.00 uur van harte welkom bij de feestelijke opening van het CDA Huis. De opening van het Huis zal worden verricht door CDA Europarlementariër Lambert van Nistelrooij. Hij werd in 2011 gekozen tot beste Europarlementariër Regionaal Beleid.

Vanaf 15 februari t/m 19 maart zal het huis op verschillende momenten in de week geopend zijn om u te ontvangen. Op de zaterdagen zullen er naast de open huis momenten ook ronde tafel gesprekken worden gepland. U bent hierbij welkom zonder afspraak.

 

Belangrijke thema’s als Woningbouw, het Midden en Klein Bedrijf, Verkeersveiligheid, en Zorg voor iedereen worden besproken, waarbij u de gelegenheid heeft om gericht met uw CDA kandidaat over deze thema’s in gesprek te gaan.

U kunt ook altijd een afspraak maken via huis@cdauden.nl om een gesprek aan te gaan.

Kijk op onze site www.cdauden.nl voor de agenda en welke kandidaten aanwezig zijn om u te woord te staan en te luisteren naar uw verhaal.

CDA Uden:  “Dè zie’k nou gêr”! De koffie staat klaar!

 

Hieronder een voorproefje van de inrichting

  

 

 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top