CDA Uden< Naar CDA.nl

CDA Uden in gesprek met Udense horeca en uitgaanspubliek
16-03-2014

   

In de campagne van het CDA Uden mogen de Udense horeca en haar klanten uiteraard niet ontbreken. Het CDA hecht veel waarde aan ons prachtige centrum en de belangrijke rol die de horeca ondernemers vervullen bij het laten bruisen van ons centrum. Lijstrekker Franko van Lankvelt en zijn team deelden op zaterdagavond in het centrum heerlijke erwtensoep en koffie aan voorbijgangers uit en gingen het gesprek aan.

“Het mooie aan deze actie is dat je daadwerkelijk in gesprek raakt met bezoekers van ons centrum en haar ondernemers”, aldus Van Lankvelt. Met een kop soep in de hand kan je goed een gesprek voeren. Over de toon van de gesprekken zegt van Lankvelt, “De Udenaar is trots op ons mooie Uden maar maakt zich zorgen over de leefbaarheid. Grootschalige projecten zijn prima zolang de kleinschaligheid geborgd blijft. De Udenaar ziet dat het huidige college minder aandacht heeft voor de  behoefte van de kleinere ondernemers zoals de horeca-ondernemers. Alle aandacht tijd en geld gaat naar grote, bijna persoonlijke, prestige projecten”.

Onder het genot van een drankje, aangeboden door een sympathieke centrum ondernemer, sluit het team de avond af.  Samen met de horeca-ondernemers de gastvrijheid en gezelligheid van Uden nog beter benutten. Ook dat is CDA, vertrouwd & dichtbij.

    

Kijk maandag 17 maart naar Skyline TV voor een verslag.terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top