CDA Uden< Naar CDA.nl

Goeie peer (b)lijkt voor even een zuurpruim.
18-03-2014

   

CDA Uden draagt internetadres over.   

Lijsttrekker Franko van Lankvelt (CDA Uden) ging deze middag zoals aangekondigd naar het gemeentehuis om Renepeerenboom.nl symbolisch aan de heer Peerenboom te overhandigen. Ondanks de aankondiging gaf de wethouder niet thuis en stond lijsttrekker Van Lankvelt voor een gesloten deur. De plaagstoot met de internetnaam werd kennelijk niet gewaardeerd.

Van Lankvelt : “Met deze plaagstoot naar de VVD lijsttrekker benadrukken we dat Udense burgers iets te kiezen hebben. Ook is het een oproep aan alle Udenaren om te gaan stemmen, zonder loze beloften te doen als € 1.000 netto voor iedere hardwerkende Nederlander. Van de man die al maanden Udenaren bestookt met perenfoto's hadden wij meer waardering voor deze ludieke actie verwacht.”

De heer Peerenboom blijft overigens van harte welkom om het internetadres in ontvangst te nemen. Hij is net als alle andere inwoners van de gemeente Uden ook op de verkiezingsdag welkom in het CDA huis tussen 10:00 & 12:00 en 13:00 & 15:00uur. Na 19 maart gaat de website in ieder geval definitief offline.terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top