CDA Uden< Naar CDA.nl

Regionale CDA afdelingen pleiten voor onderzoek Randweg Uden
28-02-2017

   

Op zaterdag 4 maart om 9.00 uur overhandigen de regionale CDA afdelingen, Uden, Boekel, Land van Cuijk,  in Uden een verkeersmanifest aan Tweede Kamerlid Erik Ronnes en Marianne van der Sloot, fractievoorzitter van de CDA statenfractie in Noord Brabant.
 
Udens CDA Raadslid Franko van Lankvelt: ‘De Oost-west verbinding (A77 - A50) heeft een belangrijke economische functie in de regio. Met dit manifest pleiten wij voor een opwaardering van de Oost-West verbinding (A77-A50) onder andere via een de aanleg van een Oostelijke Randweg om Uden.'
 
Met dit manifest zien de regionale CDA-afdelingen kansen om een impuls te geven aan de doorstroming, verkeersveiligheid, duurzaamheid en het vergroten van werkgelegenheid voor het Land van Cuijk, Uden en omgeving. Goede verbindingen zijn volgens het CDA namelijk van groot belang voor de mobiliteit van de inwoners met woon-werk en studie-verkeer. Het is aan vervolgens aan Marianne van der Sloot en Erik Ronnes om met dit onderwerp politiek aan de slag te gaan.
 
 
Datum; 4 maart
Tijdstip; 9.00 uur
8.45 uur verzamelen bij De Brabantse Hoeve, Zeelandsedijk 29, Volkel
 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top