CDA Uden< Naar CDA.nl

CDA Uden; Randweg Uden cruciaal
03-04-2017

   

  Zaterdag 4 maart heeft Franko van Lankvelt, namens CDA Uden en de CDA afdelingen van Land van Cuyk en Boekel, het CDA manifest Oost-west-verbinding ondertekend en nadien overhandigd aan Erik Ronnes, CDA 2e kamerlid, en aan Marianne van der Sloot, fractievoorzitter van CDA Brabant. 
 
Het belang van een verbeterde oost-west verbinding wordt hiermee regionaal kracht bij gezet. De economie van de hele regio zal er een impuls door krijgen. Van der Sloot en Ronnes gaan de oost-west-verbinding, in respectievelijk Den Bosch en Den Haag, politiek gewicht geven. 'In dit manifest is ook de Oostelijke Randweg Uden meegenomen, zegt Franko van Lankvelt, want met name ook het belang voor Uden is heel groot.' Van Lankvelt doelt hiermee op de huidige overvolle Lippstadsingel. 'De huidige N264 kan het verkeer niet meer verwerken, 's morgens staat het verkeer al vanaf bijna Odiliapeel vast. 
 
Daarnaast moet het vervoer van gevaarlijke stoffen ook over deze weg, met, ter hoogte van Uden, aan beide zijden woonwijken.' De ontsluiting van Uden moet beter en deze Oostelijke Randweg gaat daar aan bijdragen. 'Een betere ontsluiting gaat er voor zorgen dat Uden aantrekkelijk blijft om te wonen, te werken en om een bedrijf te vestigen,' besluit de Franko.
 
 
 
 
 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top