CDA Uden< Naar CDA.nl

Bezoek Sybrand Buma aan Uden
03-11-2017

   

Zaterdag 11 maart bezocht Sybrand Buma, samen met de Brabantse CDA kandidaten voor de Tweede Kamer Rene Peeters (3), Madeleine van Toorenburg (5), Erik Ronnes (17) en Stijn Steenbakkers (22), de gemeente Uden. Er werden werkbezoeken gebracht aan Odiliapeel en Volkel alwaar men uitgebreid sprak met inwonenden over respectievelijk 'nieuwbouw in kleine kernen' en 'woonbehoefte ouderen'. In de kandidaten Ronnes en Peters vonden zij een luisterend oor. Aan het einde van de ochtend sloot Sybrand Buma zich aan bij de groep, voor een gesprek met de kiezers in het centrum van Uden. 
 
Dat het CDA stijgt in de polls was duidelijk zichtbaar. Het was een drukte van belang en velen liet zich met Sybrand Buma vastleggen. De gestegen populariteit van de CDA lijsttrekker is ook bij de (internationale) pers niet onopgemerkt gebleven. Ook zij waren massaal naar Uden getogen om de CDA leider te volgen tijdens de laatste dagen van de campagne. De gekozen koers van de afgelopen jaren, kan op 15 maart gaan leiden tot een mooie verkiezingsuitslag voor het CDA. 
 
Franko van Lankvelt, namens de Udense fractie nauw betrokken bij de organisatie van het bezoek, zegt hierover; 'Het CDA heeft de afgelopen jaren zowel in Uden als landelijk laten zien dat zij staat voor de  burgers. De Udense regio heeft met o.a het streekziekenhuis, de vliegbasis en een sterke oudere gemeenschap ook een groot belang bij een goede uitslag voor het CDA. Vandaag heeft het CDA opnieuw getoond dichtbij de mensen te staan en te willen luisteren naar de issues die hen bezig houden.' 'Het zijn de regionale kandidaten die Den Haag verbinden met de regio en die de connectie maken met de lokale afdelingen', besluit Van Lankvelt, 'dat maakt het CDA krachtig tot in de haarvaten van de samenleving.'
 
'Uden heeft zich vandaag positief geprofileerd en het bezoek van Buma en de regionale kandidaten, draagt zeker positief bij aan de verkiezingsuitslag op 15 maart', voegt Mirjam de Groot, fractievoorzitter CDA Uden hier aan toe
 
 

 

 

 

 

'Nieuwbouw in kleine kernen' en 'woonbehoefte ouderen'. In de kandidaten Ronnes en Peters vonden zij een luisterend oor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Overhandiging verkiezingsmanifest van Detailhandel Nederland. Het doel van het overhandigen van het manifest is om politici mee te geven hoe zij winkeliers zouden kunnen helpen als zij weer terug zijn in de Tweede Kamer.

De detailhandel verandert ingrijpend. Naast het aloude, vertrouwde aankoopkanaal van de winkel op de hoek of in het winkelcentrum is de afgelopen jaren een rijk aanbod aan webwinkels ontstaan. Een van de gevolgen is leegstand. Ook winkelcriminaliteit pakken wij aan en met name Oost-Europese bendes, de veiligheid in winkelcentra staat bij ons hoog in het vaandel.

 

 

 

 
 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top