CDA Uden< Naar CDA.nl

Nieuwe uitdaging voor Mirjam de Groot
17-07-2017

   

De fractievoorzitter van CDA Uden, Mirjam de Groot uit Volkel, start op 1 september 2017 als hoofd hoteldienst bij ziekenhuis Gelderse Vallei. Deze overstap noodzaakt Mirjam om haar politieke activiteiten de komende periode te reduceren. Mirjam heeft het moeilijke besluit genomen om voor dit moment afscheid te nemen van de gemeenteraad van Uden.

Mirjam is sinds 2009 raadslid voor het CDA, sinds 2014 in de rol van fractievoorzitter.

Peter van Orsouw uit Uden zal namens CDA Uden de plek van Mirjam als raadslid invullen. Peter is hoofd bedrijfsvoering bij Rozemarijn en Thijm, dat onder meer een filiaal in Uden heeft. In een eerdere raadsperiode was Peter ook al eens raadslid namens het CDA.

Het CDA is Mirjam de Groot zeer erkentelijk voor haar grote inzet en verdiensten voor Uden, Volkel en Odiliapeel en wenst haar veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging. In de toekomst doet CDA Uden graag weer een beroep op de kennis, expertise en inzet van Mirjam.

Tegelijkertijd is CDA Uden blij dat de raad in Uden versterkt wordt met Peter, die ervaring als ondernemer en raadslid heeft en directe ervaring heeft met het reilen en zeilen binnen het winkelcentrum van Uden.

   terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top