CDA Uden< Naar CDA.nl

Maurits van den Bosch Lijsttrekker
24-11-2017

   

CDA Uden presenteert met trots en plezier Maurits van den Bosch als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Het CDA is ervan overtuigd dat Maurits de juiste man is om het CDA team te leiden en met een frisse blik op de Udense samenleving het positieve CDA geluid te laten horen.

Maurits zelf over zijn kandidaatstelling:

Niet ik, niet zij, maar wij. In een gastvrije gemeente mág iedereen erbij horen. Maken we gebruik van elkaars denkkracht, enthousiasme en ambities. Daarom staan het CDA en ik voor de verbinding. Ik ben er trots op de lijsstrekker voor CDA Uden te mogen zijn. Geboren in 1962 te Den Helder, ben ik inmiddels een echte Brabander in doen en denken. Voordat ik in 2014 naar Uden kwam woonde ik in de gemeente Woudrichem. Daar was ik lange tijd bestuurslid van het CDA en 5 jaar raadslid. Maar de liefde bracht me naar Uden en ook op Uden was ik meteen verliefd!

In ons Uden hebben we ambitie en gaan we voor het collectief. We koesteren het ‘dorps’ karakter van de drie kernen en hebben ‘stadse’ ambities voor winkelen, wonen en werken. We hebben een visie voor de toekomst, maar ondernemen nu actie! Daarbij hebben we alle Udenaren nodig, ieder op zijn of haar eigen manier. In een gastvrij Uden staan voor mij 3 dingen centraal: zuinig zijn op onze omgeving, respect en begrip voor elkaar én aantrekkelijk voor alle leeftijden. Uden is van de inwoners, de ondernemers, de verenigingen. Mensen die allemaal heel goed weten wat ze willen en kunnen! Daarom is mijn oproep: Uden, laat je horen! Ik ben alvast #positiefgestemd

 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top