CDA Uden< Naar CDA.nl

CDA Uden, Volkel en Odiliapeel #Positiefgestemd
15-12-2017

   

 
CDA Uden, Volkel en Odiliapeel heeft woensdagavond de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. Het CDA gaat met veel enthousiasme en energie, kritisch en open met de slogan #positiefgestemd campagne voeren.
 
De top 10 van CDA Uden, Volkel en Odiliapeel:
 
1 Maurits van den Bosch
2 Franko van Lankvelt
3 Ellen Alofs
4 Peter van Orsouw
5 Hans van Hooijdonk
6 Jürgen Minten
7 Frank van Driel
8 Noa de Groot
9 Mirjam de Groot - Arts
10 Rene Jetten
 
 
 
CDA Uden, Volkel en Odiliapeel is #positiefgestemd dat de top 10 een goede afspiegeling is van de dorpskern Uden (6), Volkel (2) en Odiliapeel (2)
De lijst bestaat voor de helft uit nieuwe kandidaten en vooral uit mensen die midden in de Udense samenleving staan.
 
Lijsttrekker Maurits van den Bosch: “Een prachtige lijst in een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten. Wij gaan ervan uit dat we met dit team Uden, Volkel en Odiliapeel in een nieuw te vormen raad sterk mogen vertegenwoordigen. Wonen, werken, bereikbaarheid, toegankelijkheid voor alle Udenaren, jong & oud zullen speciale aandacht krijgen waarbij iedere kandidaat zijn eigen doelgroep gaat vertegenwoordigen.” 
 
 
Ook buiten de top 10 zijn naast de vertrouwde CDA gezichten ook vele nieuwe namen te verwelkomen. Zoals bijvoorbeeld op 11 Willem Jan van Gendt, 12 Jan van Asseldonk, 13 Judith van Duijnhoven, 14 Joëlle van Kilsdonk en op 23 Geesje van Osch.
 
“Ik ben er van overtuigd dat alle inwoners van Uden, Volkel & Odiliapeel zich via deze enthousiaste groep van 50 mensen gezien en gehoord zullen voelen” aldus Maurits van den Bosch. 
 
Erg drukke ALV in het MRK op woensdagavond
 
 
 terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top