CDA Uden< Naar CDA.nl

Tweede-Kamerleden CDA naar Uden
11-03-2018

   

Het CDA is thuis in Uden, maar zeker ook in Den Haag . Daarom heeft CDA-Uden Tweede-Kamerleden Erik Ronnes en René Peters op vrijdag 16 maart uitgenodigd om naar Uden te komen. In aanloop naar de Gemeenteraadverkieingen een halve week later gaan deze CDA’ers met Brabantse roots in gesprek met verschillende mensen en organisaties in Uden over thema’s die CDA-Uden prominent in het verkiezingsprogramma heeft staan: wonen, zorg en samenleving.

Om 13.00 uur bezoekt het gezelschap De Petteflet om te praten over de nieuwbouw en wijkkansen na de brand van enkele jaren gelden. Daarna staat een bezoek aan het retraitehuis op het programma, waarin wonen op maat en veranderingen in de zorg centraal staan.

Uiteraard kan een bezoek aan het CDA-huis aan de Sint Janstraat  niet ontbreken. Om 15.30 uur is een delegatie van Drempels Weg te gast om met de Ronnes en Peters te spreken vernieuwde wetgeving over toegankelijkheid. Uiteraard is daarna iedereen welkom om zowel met de landelijke als de lokale CDA-politici van gedachten te wisselen over actuele thema’s dicht bij huis of juist nationaal.

 

  terug 


Stuur dit door | Afdrukken menu-item | Afdrukken | Top