CDA Uden< Naar CDA.nl

 

Mirjam de Groot – Arts

Ik ben opgegroeid in Volkel, waar ik nog steeds woon. Getrouwd met Willy en trotse moeder van Noa en Isa.

In het dagelijks leven werk ik als teamleider voor het project ‘At your request’ in ziekenhuis Gelderse Vallei. Dit is een gastvrijheid-concept waarbij de patiënten in het ziekenhuis tussen 07.00 – 19.00 uur vanuit hun bed alle bestellingen doen op momenten die zij kiezen.  Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan tennis en mijn grote passie koken.

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 ben ik voorzitter van een geweldige fractie. Tijdens de campagne van het CDA Uden in 2014 was het thema ‘Uden is van jou en mij, Vertrouwd en Dichtbij’. Dit betekent voor mij dat ik me sterk maak voor mensen zoals jij en ik, die allen deel uitmaken van de mooie Udense samenleving. Het is mijn overtuiging dat we allemaal iets voor een ander kunnen betekenen. Ook zonder hulp van de overheid. Dit betekent betrokkenheid en samen zorgen voor een betere toekomst. Hiervoor moeten inwoners de kans krijgen om zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Ik vind het dan ook belangrijk dat een gemeente haar inwoners stimuleert en waardeert op allerlei gebied.

Natuurlijk ben ik voor die inwoners van de gemeente Uden altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met me op via mirjam@cdauden.nl

 

   

Terug Stuur dit door |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top