CDA Uden< Naar CDA.nl

10 Rene Jetten

 

 

Wat betekent ‘thuis in Uden’ voor jou?

“Allereerst ben ik er geboren en getogen. Maar ik heb van mijn passie voor Uden ook mijn werk en vrije tijdsbesteding gemaakt. Als centrummanager en gemeenteraadslid (sinds 2010). In het dagelijks leven ben ik dus zeer nauw betrokken bij de ontwikkelingen in het winkelcentrum. Samen met de ondernemers is het centrummanagement continu bezig met de dagelijkse gang van zaken én de enorme ontwikkelingen in de retail. Thuis zijn betekent dat je je prettig voelt in je omgeving en daar hoort winkelen en uitgaan natuurlijk bij. Een mooi centrum waar je elkaar kunt ontmoeten.”

Wat voor Uden zou jij het liefst zien?

“Ik geloof in een Uden waar bestuurders samen met betrokken partijen en inwoners zoeken naar kansen en mogelijkheden. Daarom ben ik ook betrokken bij UdenaardeToekomst, G1000 en de vernieuwingen in het openbaar bestuur. Inwoners willen meer te zeggen hebben over hun eigen leefomgeving. Ze willen in plaats van meer politiek meer democratie, meer spreekrecht.  Het CDA Uden ondersteunt die wens en is hier volop mee bezig.”

Waar maak jij je sterk voor?

“Ik ga voor een visie op de lange termijn. Een visie die duidelijk maakt wat we gaan doen ten aanzien van economie en infrastructuur van Uden. Een visie op het toekomstscenario voor de herindeling in een nieuw te vormen Maashorst gemeente. Maar wel een visie die we samen opstellen en waarmee we ook op korte termijn aan de slag kunnen. Het CDA Uden kijkt verder dan de neus lang is.”

En daarom ben ik, René Jetten, #positiefgestemd!

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top