CDA Uden< Naar CDA.nl

23 Geesje van Osch

 

 

Geesje van Osch is 17 jaar en woont in Uden. Geesje heeft de afgelopen jaren intensief tijd besteed aan haar passie waterpolo. Het waren jaren van topsport bedrijven en veel reizen naar Zeist en later bij PSV Eindhoven. In het waterpolo heeft Geesje Jong Oranje behaald. Al die tijd is Geesje ook blijven sporten in Uden bij Zeester Meerval. Geesje volgt de HAVO opleiding aan het Udens College en daarnaast is ze bezig met opleiding tot de waterpolo scheidrechters. Geesje geniet van Uden en zal zich met haar achtergrond ook richten op de sport mogelijkheden in Uden.

Over haar bezoek aan de Tweede Kamer zegt ze “het was een geweldige middag. Het bezoek aan de handelingenkamer maakte erg veel indruk. Zoveel geschiedenis maar ook de hectiek van vandaag (debat, pers, vragenuurtje) maakten het bezoek aan Den Haag erg bijzonder. Tijdens het debat viel het haar op dat er wel met veel woorden en politieke taal werd gesproken. Dat zou ik zeker anders en meer begrijpelijk doen zegt ze daarover”.

Geesje is vastberaden om de lokale campagne te laten slagen en vanuit Uden de eerste stappen in de volksvertegenwoordiging te gaan zetten. Ik ga me nu volledig inzetten voor de belangen van Uden en wie weet waar ons dat over 10 jaar nog brengt. 

 

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top