CDA Uden< Naar CDA.nl

3 Ellen Alofs

 

 

Wat betekent ‘thuis in Uden’ voor jou?

“Ik ben in 1955 geboren in Volkel en grotendeels opgegroeid in Uden en er ook altijd blijven wonen. Hier liggen mijn wortels en hier ben ik dus thuis. Thuis betekent voor mij dat je ergens heel graag woont. Dat je leefomgeving goed is, dat je kinderen veilig buiten kunnen spelen, dat er goede sportvoorzieningen zijn, dat iedereen in een fijn en passend huis kan wonen. Het gaat over dingen die je iedere dag ziet en die invloed hebben op je leven.

Wat voor Uden heb jij voor ogen?

Aan mijn kleinkinderen kan ik zien hoe het is om in 2018 in Uden naar school te gaan, te sporten en op te groeien. Aan mijn kinderen kan ik zien hoe het is om in Uden te wonen, mooi in het groen, maar wel met stadse voorzieningen. Aan  mijn moeder en schoonouders kan ik zien hoe het is om in Uden hoogbejaard te zijn en gebruik te maken van zorgvoorzieningen. Samengevat betekent dat een Uden wat de fijnste plaats moet zijn om te wonen, te werken, op te groeien en oud te worden.

Waar maak jij je dan sterk voor?

De mensen van mijn leeftijd beginnen langzamerhand een kleiner huis te zoeken, liefst een bungalow of appartement. De vraag hiernaar is groot en het aanbod klein. Er liggen momenteel mooie initiatieven voor senioren woningen. Ik wil graag dat de gemeente deze initiatieven steunt en meewerkt aan realisatie. Dat kan alleen door eerst goed te luisteren naar de wensen. Het CDA Uden is een partij die dat hoog in het vaandel heeft staan. Het is voor mij een voorrecht om met vier generaties zo dicht bij elkaar te wonen. Je maakt deel uit van elkaars leven. Het zijn mijn kleinkinderen die me scherp houden en mijn ouders die me leren te relativeren. Dat gun ik anderen ook.

En daarom ben ik, Ellen Alofs, #positiefgestemd!

 

 

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top