CDA Uden< Naar CDA.nl

4 Peter van Orsouw

 

 

 
Mijn naam is Peter van Orsouw ( 59 jaar ) en woon al 26 jaar met heel veel plezier in Uden. Op het ogenblik ben ik raadslid voor het CDA Uden. Ik heb  de plaats van Mirjam de Groot ingenomen die wegens drukke werkzaamheden in oktober 2017 gestopt is als raadslid.
 
Van 2002 tot 2006 ben ik raadslid geweest en in de periodes 2006 tot 2014 ben ik als burgerlid actief geweest voor het CDA Uden. Voor de komende verkiezingen sta ik op plaats 4 voor het CDA
 
Ik ben getrouwd met Rita en samen hebben we een dochter. Ik ben werkzaam bij Rozemarjin & Thijm ( 6 winkels, waarvan 1 in Uden ) als hoofd bedrijfsvoering
Onze hobby’s zijn dansen en onze honden Winston en Otis. 
Dit maakt mij #positiefgestemd
   

 

Ik geniet elke dag weer van het contact met mijn klanten in de winkel. Regelmatig intensief contact omdat je het toch vaak over gezondheidsproblemen hebt. Je raakt dan soms in een gesprek waarbij de klant verder gaat dan alleen zijn of haar gezondheid, en geregeld  gaat het ook over problemen met de gemeente. Het meest gehoorde probleem hierbij is dat de mensen zich niet voelen gehoord of er wordt niks mee gedaan. Daar voel ik zeker een uitdaging. Niet alleen bereikbaar zijn maar er ook iets me doen. Dat kan ook een antwoord zijn wat negatief is voor de burger, maar dan is het wel duidelijk.
 
Tevens vind ik dat het Udense winkelcentrum meer aandacht verdient en met name de reclamegelden die de ondernemers betalen moeten goed besteed worden, op de manier zoals de ondernemers dat willen.  Dat is o.a. een goed functionerend centrummanagement voor nodig die het vertrouwen heeft van diezelfde ondernemers. De gemeente zal hier ook een bijdrage in moeten doen om zo gezamenlijk ons mooie centrum naar een hoger niveau te brengen.
 
En ook daarom ben ik #positiefgestemd                               
 
 
 

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top