CDA Uden< Naar CDA.nl

8 Noa de Groot

 

 

Als je tegen jou zegt: ‘thuis in Uden’ roep je meestal meteen verontwaardigd… ‘Thuis in Volkel!’.

“Ja, ik ben geboren en getogen in Volkel en ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Small Business en Retail Management aan de HAN in Nijmegen. Volkel is mijn dorp. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen zich daar net zo thuis kan voelen als ik. Ik denk daarbij natuurlijk vooral aan mijn eigen leeftijdsgroep. Jongeren en volwassenen hebben vaak een andere visie en vinden verschillende dingen belangrijk. Daarom is het ook zo belangrijk dat meer en beter naar jongeren geluisterd wordt. ”

Wat kunnen we van jou verwachten als kandidaat raadslid?

“Het zal je niet verbazen dat ik me vooral wil inzetten voor de jongeren uit Uden, Volkel en Odiliapeel. Dat betekent vooral betere voorzieningen van het openbare vervoer in met name Volkel en Odiliapeel. Ook is veiligheid heel belangrijk. Veel jongeren gaan uit in Uden en moeten hierna weer in het donker naar huis fietsen. Het is natuurlijk van groot belang dat iedereen weer veilig thuiskomt. Op deze twee punten zou al veel verbeterd kunnen worden. Met de inzet en ideeën van mijn leeftijdsgenoten wil ik hiervoor gaan zorgen.”

We zijn natuurlijk blij met jouw jeugdige inbreng. Maar waarom juist het CDA?

Omdat het CDA weet wat er leeft in de verschillende groepen van de samenleving en daar dan ook op inspeelt, om het beste te bereiken in de gemeente Uden. 

Ik ga bijdragen aan een verjonging van het CDA, want het CDA is er natuurlijk ook voor ons!

En daarom ben ik, Noa de Groot, #positiefgestemd!


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top