CDA Uden< Naar CDA.nl

9 Mirjam de Groot - Arts

 

 

Voor jou geldt natuurlijk ‘thuis in Volkel’. Maar je hebt je sporen ook verdiend in de hele gemeente Uden.

“Ja, ik woon met veel plezier in Volkel. Ik ben getrouwd met Willy en trotse moeder van Noa en Isa. Voor onze gemeente Uden heb ik me de afgelopen jaren ingezet als raadslid en fractievoorzitter van het CDA.”

Wat vind je belangrijk voor Uden als gemeente?

Mijn politieke interesse is breed maar ligt, vanuit de achtergrond van mijn werk, voornamelijk bij het zorgbeleid. In mijn werk heb ik dagelijks te maken met wetgeving rondom de gezondheidszorg. Het zorgbeleid is ingrijpend veranderd en de gemeente speelt een steeds grotere rol. Ik vind het belangrijk dat zorg toegankelijk blijft en dat mensen die zorg nodig hebben deze kunnen blijven ontvangen. Om dit mogelijk te maken zijn vrijwilligers en mantelzorgers binnen onze gemeente van onschatbare waarde. We kunnen allemaal iets voor een ander betekenen. Ook zonder hulp van de overheid.”

Waar wil jij je sterk voor maken?

“Betrokken zijn en samen zorgen voor een betere toekomst binnen onze gemeente. Hiervoor moeten inwoners de kans krijgen om zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Ik wil daarbij graag iets betekenen voor mensen zoals jij en ik, inwoners van onze mooie Udense samenleving. Samen kunnen we meer en daar zet het CDA Uden zich ook altijd voor in!”

Daarom ben ik, Mirjam de Groot, #positiefgestemd!

 


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top