CDA Uden< Naar CDA.nl

Inleiding

 
 
 
CDA Uden bouwt aan de toekomst
 
Het CDA Uden heeft hart voor de toekomst van Uden. We laten Uden nog mooier en beter achter voor toekomstige generaties. We hebben met de Maashorst, onze centrale ligging en een dynamisch en compact centrum goud in handen! Die zaken gaat het CDA Uden optimaal benutten. Daarbij zijn alle Udenaren nodig. Udenaren die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen woon- en leefomgeving. Die durven te dromen, en ook actie te nemen om klaar te zijn voor de toekomst.
 
Samen streven we naar een duidelijke en ambitierijke visie op de toekomst. Hierin staat de menselijke maat centraal en gaan we gezamenlijk voor een gastvrij, gezellig, gezond en groen Uden. We kijken daarbij altijd naar de mogelijkheden. Want het CDA Uden is #positiefgestemd!
 
Ons programma voor de komende jaren zien we dan ook als een collectieve ‘droom’ voor de toekomst, vertaald naar actiepunten op de korte termijn. In die toekomst past ook één Maashorstgemeente. Het CDA staat voor dat Uden hierin het voortouw neemt. 
 
Het Uden van morgen heeft behoefte aan een daadkrachtig bestuur. Een bestuur dat initiatief neemt, en voor de uitwerking gebruik maakt van Udens denkkracht en Udens enthousiasme.
 
Bij onze blik op de toekomst geven we 5 thema’s speciale aandacht. Waar maken Udenaren zich zorgen over en waarvoor zetten zij zich in?  

1. Over meedoen & meebeslissen.

“Ik wil best meedenken en meedoen… maar telt mijn mening wel en word ik niet tegengehouden door alle regels en vergunningen?” 

2. Over ouderen, jongeren en kwetsbare groepen.

 “In onze wereld lijkt het steeds meer om het ‘ik’ te gaan. Doe ik er nog wel toe?”

3. Over een veilig en bereikbaar Uden.

 “De wegen naar Uden slibben dicht. Met die drukte wordt het er alleen maar onveiliger op.”

4. Over wonen in Uden.

 “Ik wil prettig wonen in een huis en omgeving die bij me past. Maar is die mogelijkheid er nog wel voor iedereen?”

5. Over werken en winkelen in Uden.

“Er is zoveel leegstand in het centrum. Kan ik straks nog wel gezellig winkelen en uitgaan?”

 

 

  > Inleiding  
  > Meedoen en meebeslissen
  > Ouderen, jongeren en kwetsbare groepen
  > Bereikbaarheid en verkeersveiligheid
  > Wonen
  > Werken en winkelen

 

 

Terug Stuur dit door |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top